Известие

Collapse
No announcement yet.

основни положения - малко хелп

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• основни положения - малко хелп

Здравейе колеги,
    вече се запознах набързичко с част от пловдивската група тепърва ще се упознаваме по срещите
    Доста се порових из форума, но за съжаление неоткрих основният по важност според мен манюъл - а именно потребителския. А за кола която има толкова много копчета вътре, мисля че си е нужен, или поне на мен.
    Свалих си всички качени файлчета от началните две теми, но ненамерих описание - кое копче за какво е, различните "сетинги" на колата, и отляво на волана имам едни "тест", "ТОП" и "ТРИП ТОП", което пък абсолютно нищо неми говори
    Освен това имам още няколко "козметично-електронни" въпроси - за датчиците на предните врати - ту работят, ту не, и това ме дразни щото немога да си направя като си отворя вратата да светват, и без това многото лампички/плафони също така не ми работи километража и немога да я засека на 100км колко разход дава...ей такива дреболии..има и още неща, но едно по едно мисля да ги отстранявам
    Поздрави
    караше 164 2.5ТД - много ниската печка
    сега друг и се радва

копчето ТЕСТ като го натиснеш ти светват всички лампички под километража , ТРИП е за изминатите километри от последното зануляване, а ТОП ТРИП е всички километри изминати с колата, прощаваи ако греша , щото нямам такава кола аз знам от това което съм чел и виждал
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

мерси колега, ще тествам сега и аз си мислех че неможе да няма "временни" километри, а ето каде били, на мен в момента ми показва май всички изминати, надявам се да е така
      сега друг и се радва

Comment

Не искам да обидя никого ,но тези въпроси ми изглеждат като на блондинка с нов GSM.
        Аз бих натиснал бутона и така да разбера за какво служи, от това няма да ми се повреди необратимо колата или да и се изтрие софтуера на ECM-а.
        Разбирам да има бутон "RESET" на модула за контол на двигателя.
        Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

при положение, че съм го пробвал и нищо не се е случило, мисля че е нормално да попитам, м ?
          И да не се заяждам, но вазможно ли е да няма манюал за Алфа 164 ?
          И понеже имам някакъв опит с техника, дори и да не е точно авто, предпочитам да прочета, преди да пробвам, това с проба-грешка не ми се нрави
          Ако някой може да помогне с юзър-менюал, ще съм благодарен а и някой ми беше казал че има настройки и на дифа...вазможно ли е и от каде се правят ?
          сега друг и се радва

Comment

Не съм виждал или чувал за 164-ка с каквито и да е настройки на дифа....

Иначе за бутона - нали знаеш че трябва малко задържане... затова се е объркало момчето според мен.

виж тука: www.alfa164.info и ако не намериш каквото ти трябва пиши да мислим как да ти го даваме.
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

ами направо трябваше да кажете:

"Cardisc Alfa Romeo 164 Workshop Manual By Omulec"

Е те тва е!
              Мерси на всички..за подробности и разяснения от тук нататък ще ползвам колегите на срещите, нема начин иначе
              сега друг и се радва

Comment

Working...
              X